Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

De Borg 20 jaar

Borg 2019 20 400Dit jaar bestaat Stichting Expertisecentrum SGLVG De Borg 20 jaar. Op 9 juli 1999 ondertekenden De Borg-instellingen de statuten waarin staat vastgelegd dat ze gezamenlijk streven naar het verbeteren van de behandeling van mensen met een licht verstandelijke beperking en sterke gedragsproblematiek. Twintig jaar later werken STEVIG, Fivoor, Trajectum en Ipse de Bruggen nog steeds met veel plezier en enthousiasme samen. Dat mag natuurlijk gevierd worden!

Mooi resultaat na 20 jaar samenwerken

De samenwerking heeft in de afgelopen 20 jaar veel vruchten afgeworpen: vanuit een gezamenlijke visie op de doelgroep SGLVG zijn onder meer behandelprogramma's ontwikkeld, wetenschappelijke onderzoeken gedaan en is er een kwaliteitsnetwerk opgericht  

'De Borg komt naar je toe deze zomer'

Bij De Borg is een schat van kennis ontwikkeld over mensen met moeilijk gedrag en een licht verstandelijke beperking. Om ons jubileum te vieren delen we onze kennis graag met onze partners in de zorg. Wij doen dit deze keer niet in de vorm van een fraaie jubileumbundel. Onder het motto 'De Borg komt naar je toe deze zomer' nodigen wij onszelf graag bij onze (keten)partners uit om gratis een lezing of een workshop te verzorgen over het werken met SGLVG-cliënten.

Meer informatie over het aanbod volgt nog, maar heb je nu al belangstelling voor een lezing of workshop dan kun je dit laten weten door een bericht te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405