Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

De Borg bindt al 20 jaar mensen en kennis met elkaar

Expertisecentrum De Borg bestaat dit jaar 20 jaar! 20 jaar kennis ontwikkelen en delen, wetenschappelijk onderzoek toepasbaar maken en samenwerkingen aan gaan met de verschillend instellingen zoals Fivoor, Trajectum, STEVIG, Ipse de Bruggen en onze ketenpartners. We zijn trots dat we een bijdrage leveren aan ontwikkeling van kennis op het gebied van de complexe SGLVG-doelgroep.

We hebben samen wat te vieren

Omdat we wat te vieren hebben bieden we dit jaar wat extra’s aan. We komen graag naar jouw organisatie toe, op locatie bij onze samenwerkings-, ketenpartners of op scholen. We komen dan vertellen wat we doen en welke bijdrage we leveren aan de verstandelijk gehandicaptenzorg, de GGZ en de forensische zorg zodat jij en je collega’s of medescholieren hier wat van kunnen opsteken en weten wat we te bieden hebben. Wie weet bruikbaar en inspirerend voor jouw toekomst.
Bekijk onze nieuwe film en ontdek wie er bij De Borg werken, wat we doen en welke bijdrage we leveren aan de zorg.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met De Borg door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405