Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Wie zijn wij?

De Borg coördineert en faciliteert diverse advies- en werkgroepen, waarbinnen medewerkers van de SGLVG-behandelcentra hun kennis bundelen en delen. Dit leidt tot innovatie op het gebied van diagnostiek, behandeling en wetenschappelijk onderzoek. De behandeling aan SGLVG(+) cliënten wordt hiermee continue geoptimaliseerd.

Je vindt het Borgbureau op het terrein van Altrecht in Den Dolder. Het landelijk expertisecentrum De Borg is een samenwerkingsverband van de vier door de overheid erkende SGLVG-instellingen; in 1999 opgericht met als doel om de krachten te bundelen, kennis te delen en uit te wisselen op het gebied van diagnostiek, behandeling en wetenschappelijk onderzoek. Publicaties vind je hier.

Meer weten over De Borg of heb je een vraag, neem dan contact op. 

Bij De Borg werken:

Marjet van Baggum

Marjet van Baggum

Directeur

Algemene leiding De Borg; ondersteunen en faciliteren van bestuur, programmaraad en werkgroepen binnen De Borg; onderhouden samenwerkingsrelaties.

Iris Bresser

Directiesecretaresse

Secretariële en administratieve ondersteuning; beheer documentatie en publicaties.

Petra Sterken - projectmanager

Petra Sterken - projectmanager

Ik ben Petra Sterken en werk als projectmanager bij De Borg en ben ook werkzaam als beleidsmedewerkers bij STEVIG. Mijn rol bij De Borg is het aanjagen en organiseren van de projecten die door De Borg georganiseerd en gefaciliteerd worden. Denk hierbij aan de organisatie van de hackathon, het deelnemen als spreker bij het Forensisch Festival en het deelnemen aan de overleggen met het bestuur. Ik ben de verbinding tussen de inhoudelijke programma's en de strategische doeleinden van De Borg.
Naast mijn werk houd ik erg van reizen, sporten en ben ik een groot muziekliefhebber. 

Je kan me bereiken door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via 06-41902366
Peter de Looff,  MSc

Peter de Looff, MSc

onderzoeker

Promovendus in het Borgonderzoek naar de relatie tussen agressie, psychofysiologie en stress.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405