Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

STEVIG (Dichterbij)

foto HarmWijgergangs 

Harm Wijgergangs
Directeur STEVIG

 "Dichterbij stelt haar ambities hoog in de overtuiging dat wie het ultieme nastreeft, het hoogst haalbare kan realiseren." 


dichterbij1

Dichterbij biedt hulp- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking en aan hun persoonlijk netwerk. In ons werkgebied, verspreid over het oosten van Noord-Brabant, het zuiden van Gelderland en het noorden van Limburg, ondersteunen we kinderen en volwassenen op het gebied van wonen, werken en welzijn.

Daarnaast kent Dichterbij één gespecialiseerd onderdeel: STEVIG. Het werkgebied van STEVIG omvat Noord-Brabant, Limburg en Rijk van Nijmegen. 

dichterbij2

In de naam Dichterbij ligt de ambitie van de organisatie besloten. We willen de individuele vraag van onze cliënten zo dicht mogelijk naderen. Ook streven we ernaar mensen met een verstandelijke beperking en de samenleving dichter bij elkaar te brengen. Om - in het verlengde daarvan - voor onze cliënten gelijkwaardig burgerschap te realiseren. 

dichterbij3

STEVIG, een onderdeel van Dichterbij, is gespecialiseerd in onderzoek, diagnostiek en behandeling. Mensen met een lichte verstandelijke beperking vanaf 16 jaar die kampen met psychiatrische stoornissen en gedragsproblematiek kunnen er terecht voor verschillende behandelmogelijkheden: ambulante, dag- en klinisch behandeling, kort of langdurend, in een open of gesloten setting.

De locatie in Oostrum omvat ook een Forensische Kliniek (FPA). Hier vindt in een overzichtelijke, gesloten setting de behandeling plaats van 24 cliënten met een sterk gedragsgestoorde, licht verstandelijke beperking binnen een forensische kader.  Zie ook: www.stevig.nu

STEVIG
T: 0478-529600
F: 0478-529601
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoekadres:
Wanssumseweg 14
5807 EA OOSTRUM

Postadres:
Postbus 5029
5800 GA VENRAY

 

 Klik hier voor de folder: STEVIG. Daarom! 

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405