Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

Behandelvisie (forensische) SGLVG

vp behandelvisieDe Borg biedt hoogwaardige en gespecialiseerde zorg aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en complexe gedrags- en psychiatrische problemen. Externe en interne ontwikkelingen maken het voor het bestuur van De Borg noodzakelijk de onderlinge samenwerking van de vijf behandelcentra continu aan te passen aan de eisen van deze tijd.

De complexe problematiek van onze cliënten vraagt om de beschikbaarheid van een behandelaanbod van gespecialiseerde derdelijns voorzieningen. In de notitie Behandelvisie SGLVG geeft De Borg haar visie op dit specialistische zorgaanbod en op de eisen waaraan dit zorgaanbod dient te voldoen. Daarmee wordt een sterke inhoudelijke basis gelegd voor de samenwerking van de bij De  Borg aangesloten instellingen. Deze visie schept bovendien een basis voor een keurmerk, dat ten grondslag ligt aan de toelating als specialistisch behandelcentrum.

In het eerste hoofdstuk wordt een beschrijving gegeven van de missie en visie van de Borg-behandelcentra. De behandeling van (forensische) SGLVG is gelijkwaardig aan andere vormen van hoogwaardige zorg én een verbijzondering van de reguliere zorg. In het tweede hoofdstuk wordt ingegaan op de specifieke kenmerken van de doelgroep en de eisen waaraan behandeling en zorgorganisatie dienen te voldoen. Duidelijk wordt waarom deze doelgroep een eigen expertise behoeft. In hoofdstuk drie en vier volgt een schets van de belangrijkste kaders van de behandeling en onderdelen van de behandelprogramma’s.

U kunt de Behandelvisie SGLVG bestellen door onderstaand formulier in te vullen en naar ons te mailen. Het boek kost € 10,00 (excl. € 3,- verzendkosten). U ontvangt per mailbericht een factuur met betalingsgegevens.

Bestelformulier boek Behandelvisie (forensische) SGLVG
 1. Voorletter(s) Naam: *
  Vul hier uw voorletters in:
 2. Adres:*
  Vul AUB uw adres in.
 3. Postcode Woonplaats *
  Vul AUB uw postcode in.
 4. E-mailadres:*
  Vul AUB uw (geldig) e-mailadres in.
 5. Aantal exemplaren*
  Vul hier het aantal exemplaren in wat u wenst te ontvangen.
 6. Bedrijfsnaam (factuur)
  Ongeldige invoer
 7. Factuuradres
  Ongeldige invoer
 8. Postcode Plaats factuuradres
  Ongeldige invoer
 9. Opmerking
  Eventuele opmerking
 10. Ongeldige invoer

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405