Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Borg 2019 20 Button

KNAPP

In 2015 heeft het EFP een KennisNetwerk Applicatie gelanceerd: KNAPP. Het is een afgeschermde omgeving voor mensen werkzaam in de forensische zorgsector. Hier kunnen professionals uit het hele land per project of onderzoek met elkaar kennisdelen, samenwerken, vragen stellen én beantwoorden.
KNAPP is een handige tool om online in contact te komen met vakgenoten. Het idee is simpel: via je smartphone of pc kun je snel en makkelijk een vraag stellen en op elkaar reageren. Ook kun je er samen in documenten werken, planningen bijhouden, of kennis delen in de vorm van (wetenschappelijke) artikelen, nieuws of bijvoorbeeld een overzicht van best-practices.

KNAPP is ontwikkeld door het Kwaliteitsnetwerk FPA en Kwaliteitsnetwerk De Borg, met ondersteuning van het EFP. Inmiddels is ook Leren & Implementeren (een deelproject van het progamma KFZ om de opgeleverde resultaten in gebruik te nemen) aangesloten.

Bent u betrokken bij een van deze netwerken en wilt u meedoen? Of weten hoe KNAPP precies werkt? U kunt zich hier inschrijven:knapp button
Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405