Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Altrecht International

 

Directie en medewerkers van Altrecht Aventurijn, waartoe ook de SGLVG-afdeling Wier behoort, staan deze zomer internationaal in de aandacht. 

Spanjedealing with basic instinctsk

Tijdens het tweede European Congress on Assertive Outreach in Avilés, Spanje in juni van dit jaar, ontvingen Harry Gras en Floor van Dijk de prijs voor het meest innovatieve project met hun presentatie "Dealing with Basic Instincts".

"Wij hebben een methode uitgewerkt hoe we snel in contact kunnen komen met zorgmijdende burgers die moeilijk en agressief gedrag vertonen en hoe wij dit gedrag op effectieve wijze kunnen beïnvloeden en veranderen in gewenst gedrag", vertelt Harry Gras, teammanager Forensisch ACT-team.

Indien u belangstelling hebt voor de presentatie "Dealing with Basic Instincts" van Harry en Floor kunt u met hen contact opnemen.

Floor en Harry, van harte gelukgewenst! 

Portugal

Tijdens het toonaangevende congres van de European Association for Mental Health in Intellectual Disability MHID dat gehouden wordt van 12 tot 14 september in Lissabon, geven Laurette Goedhard, Femke Jonker en Jurgen Verboom van de SGLVG-afdeling Wier een workshop over het thema "Probeerruimte", een experimentele benadering van cliënten met tegen-afhankelijk gedrag.

Desgewenst vertellen zij u hier graag meer over.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405