Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4, 3734 AC  Den Dolder

 +31 (0)30 2256405
 secretariaatdeborg@fivoor.nl 
Contact  -  Routebeschrijving

 

Aanmelden Congres Met Het Oog op Behandeling 4

logo oog 4 regel

 

 

 

Op donderdag 16 maart 2017 vindt in Amersfoort de 4e editie van het congres Met het oog op behandeling plaats. Dit is een gezamenlijk initiatief van De Borg, VOBC en het Landelijk Kenniscentrum LVB.

In het ochtendprogramma worden gedrag en de zorg/behandeling door gerenommeerde sprekers benaderd vanuit drie invalshoeken: het brein - het sociaal domein - zorgvernieuwing. Vanuit deze invalshoeken worden mensen met een LVB en hun gedrag in een nieuwe context en verrassend perspectief geplaatst.

In het middaggedeelte vinden in 2 rondes in totaal 12 workshops plaats. Hierin worden door organisaties die aangesloten zijn bij De Borg en/of het Landelijk Kenniscentrum LVB de laatste ontwikkelingen op het gebied van interventies en de daarbij behorende onderzoeksresultaten gepresenteerd.

De inhoud van de inleidingen en de workshops worden ook nu weer voor de deelnemers samengevat in een congresboek dat deze keer in digitale vorm zal verschijnen. Door deelname aan dit congres krijgt u nieuwe inzichten en een kennis-update van behandeling van en hulpverlening aan mensen met een LVB en bijkomend probleemgedrag.

Meer informatie over het congres zelf, kunt u lezen in DEZE FLYER.

Betaling geschiedt vooraf door middel van een factuur.

Meer informatie over de workshops zelf volgt in januari/februari. Degenen die zich voor die tijd al hebben aangemeld, ontvangen dan een e-mail om hun voorkeuren op te geven.

Aanmelden voor deelname aan het congres kan vanaf nu, via DEZE LINK.

Logo deborg
Expertisecentrum De Borg
Eikenpage 4
3734 AC  Den Dolder
secretariaatdeborg@altrecht.nl
+31 (0)30 2256405